LABORATOR INCERCARI - METODE DE ANALIZA - TESTARI SI ANALIZE TEHNICE - CERCETARE DEZVOLTARE - TIC MARCON

 
 
 

INCERCARI LABORATOR

METODE DE ANALIZA
   
   
     ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE
   
 
  ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE  
Nr. crt. Tipul / Denumirea încercarii Material / produs
1 Determinarea continutului de cenusa carne, produse din carne
produse panificatie
miere
2 Determinarea umiditatii carne, produse din carne
produse panificatie
miere
3 Determinarea pH - ului carne, produse din carne
miere
4 Determinarea proteinei carne, produse din carne
lactate
5 Determinarea grasimii carne, produse din carne
lactate
6 Determinarea continutului de Na Cl produse din carne
   
LABORATOR ANALIZE BACTERIOLOGIE INCERCARI TIC MARCON  ::  NOUTATI  ::  PORTOFOLIU  ::  CERERE DE OFERTA  ::  CONTACT  
 
Copyright © 2010 TIC MARCON. Toate drepturile rezervate